Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Nit de l’Artesania acomiadarà la temporada dels mercats d’artesans, brocanters i pintors

06 de juny de 2023

Dissabte 10 de juny, se celebrarà la Nit de l’Artesania a la plaça de la Vila, de les 6 de la tarda a les 12 de la nit, com a fi de festa de  la temporada dels mercats d’artesania, brocanters i pintors, que finalitza aquest cap de setmana. La nova temporada es reprendrà el diumenge 8 d’octubre.

Aquest dissabte hi haurà gairebé una trentena de parades d’artesania de diferents articles (joieria, cosmètica natural, tèxtil, articles de pell, fusta, alimentació, etc.). En relació a l’alimentació, hi haurà productes de Km0 (kombutxa, vins ecològics, hamburgueses del Pirineu, aliments sense gluten...) i per tant, els assistents podran fer degustacions o fins i tot quedar-se a sopar.

De les 18.30 a les 20.30h, s’oferiran tallers gratuïts, un taller de torn de ceràmica i un de pintacares.

A les 19h hi haurà una Ballada de Swing, amb la col·laboració de Swing Vilafranca i amb l’actuació del grup “Sing Swing Company”.

A les 22h, la Dj Filo acabarà d’amenitzar la nit amb una sessió de música fins a les 12 de la nit.

L’endemà diumenge 11 de juny, es clourà definitivament la temporada amb el darrer mercat de brocanters que tindrà lloc, com sempre, a la rambla Sant Francesc, de 10 a 14h, amb més de 20 parades amb articles de col·leccionisme, antiguitats, llibres, etc.

Tant la Nit de l’Artesania com tota la temporada dels mercats d’artesania, està organitzada pel Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.