Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Mercats d'artesania, broncanters i pintura

El mercat d'artesans, brocanters i pintura se celebra cada segon diumenge de mes, d'octubre a juny a la Rambla Sant Francesc.
A part del segon diumenge de mes, el mercat d'artesania, brocanters i pintura se celebra també acompanyant d'altres esdeveniments de la ciutat (com la Fira del Gall, Festa del Xató, Tres Tombs, Fires de Maig...) o en dates assenyalades (Fires de Mercats i Reis) i en ubicacions diferents (veure calendari).
Habitualment trobem més de 60 parades d'artesania de tot tipus (alimentària, ceràmica, perfumeria i cosmètica, articles de fusta, de pell, joieria, roba, i molts d'altres elements decoratius o per a la persona), brocanters i parades de dibuix i pintura d'artistes penedesencs.

A cada mercat, de 12 a 14h es realitzen tallers gratuïts de manualitats, adreçats a infants a partir de 4 anys.  

Aquest mercat està organitzat pel Col·lectiu d'artesans, brocanters i pintors del Penedès amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
Podeu consultar el calendari o recollir-lo a l'Oficina de Turisme, a l'Ajuntament o altres edificis municipals.