Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Històric de campanyes

Vilafranca, un comerç de Cinema 2019^

Vídeo del sorteig de la campanya 'Vilafranca, un comerç de cinema', realitzat el dimecres 27 de novembre de 2019, a les 12 hores.

 

 

VILAFRANCA, UN COMERÇ DE CINEMA!

Del 4 al 26 de novembre el comerç de Vilafranca ha esdevingut un comerç de cine! 

Més de setanta establiments comercials i els Mercats Municipals de Sant Salvador i de La Carn participen en la campanya de dinamització comercial.

El Servei de Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de concessionaris del Mercat Municipal de La Carn, l’Associació de concessionaris del Mercat Municipal de Sant Salvador, l’Associació de Comerciants Centre Vila, l’Associació de Comerciants de La Girada, l’Associació de Comerciants del Carrers dels Ferrers, Comerç Espirall, el Casal, Cineclub Vilafranca, Festival Most. També s’ha comptat amb la col·laboració de comerços individuals que han participat amb l’aportació d’alguns dels premis que es donaran als guanyadors dels diferents sortejos i concursos.

Dissabte 16 de novembre a la tarda s'ha viscut una animació de pel·lícula a Vilafranca. 

    

Tothom s'ho ha passat de "cine"!!!

CONCURS D'APARADORS: UN APARADOR DE CINE!

 

La campanya contempla la implicació activa del comerç local amb diferents activitats, entre les quals destaca la decoració dels aparadors. 42 establiments participen en el concurs d’aparadors “Un aparador de cine”. El dia 13 de novembre hem sabut els tres guanyadors! 1er premi Color Q Vilafranca, 2n premi Opticalia Lacortset, 3er premi Mireia Caraltó Estilistes.

Consulta els comerços participants en el concurs d'aparadors

Bases concurs aparadors

PARTICIPA EN ELS SORTEJOS.

Endevina la pel.lícula! Els encertants de les 15 pel.lícules han entrat en el sorteig d'entrades i vals descomptes. S'han sortejat 5 lots consistents en una entrada doble per a l'espectacle Lo mejor de Yllana, una entrada quàdruple per a l'acte de cloenda del Cinquantè aniversari de Cineclub Vilafranca i un val descompte del 25% per compres a Giralt Calçats. 

Descobrim les pel.lícules que hi havia darrera de cadascuna de les 15 escenes localitzades en 15 establiments comercials.

Compres de pel.lícula! Les butlletes emplenades per compres en els establiments adherits a la campanya han participat en el sorteig de 19 lots de pel.lícula! Aquí pots visualitzar els LOTS SORTEJATS.

Relació de comerços adherits

Botiga al carrer agost 2018^

Els carrers del centre de  Vilafranca s'omplen de botigues... Descomptes, promocions, rebaixes, i grans oportunitats!!