Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Mercats municipals

Vilafranca del Penedès compta amb dos mercats municipals ubicats als barris de Sant Julià i el Centre, que ofereixen un comerç de proximitat i de qualitat als seus visitants. Els mercats municipals tenen a l'avast dels consumidors un ampli ventall de productes, frescos i de temporada, i ofereixen un tracte professional i personalitzat.

Tant l’Ajuntament de Vilafranca com els mateixos paradistes dels mercats municipals treballem per tenir uns mercats moderns, de qualitat i adaptats a les necessitats dels clients/es. És per aquest motiu que s'han realitzat les reformes integrals dels Mercats Sant Salvador i La Carn, transformant-los en mercats moderns i amb un ampli horari adaptat a les necessitats del consumidor.

Mercat Municipal Sant Salvador^

El Mercat Municipal de Sant Salvador es  inaugurar  el 1983. Va ser rehabilitat íntegrament el 2001, i des d’aleshores compta amb parades de producte alimentari i un autoservei. El 2014 es va fer una reforma parcial, modernitzant-lo novament. El mercat té un aparcament soterrani, gratuït pels clients, 94 places de zona blava a l’exterior i aparcament per a bicicletes. Els dimarts al matí s’hi instal·la el mercat no sedentari de Sant Salvador, complementant l’oferta comercial.


El personal del mercat constitueix l'Associació de concessionaris del Mercat Municipal Sant Salvador.

Any de creació: 1983
Ubicació: carrer Francesc Macià i carrer Santa Margarida i Els Monjos. Barri Sant Julià
Horari comercial: de 9 a 21h
Oferta comercial:  El mercat compta amb 13 establiments, amb producte divers, de qualitat i de temporada:

Mercat Municipal de la Carn^

El Mercat de la Carn es troba en un edifici que data del s. XIX, recollit al POUM en el Pla Especial i Catàleg del Patrimoni Històric,  Artístic i Ambiental de Vialfanca. Va ser projectat per l'arquitecte Adrià Casademunt i Vidal. El mercat, que va ser inaugurat l'any 1882, originàriament es dedicava a la venda exclusiva de carn. El mercat de la Carn ha estat íntegrament reformat i va reobrir les seves portes l'abril de 2008, després d'un ampli porcés de reforma en què es va doblar la seva superfície construïnt una planta altell.

Any de creació: 1882
Ubicació: plaça del Vall del Castell i plaça de l’Oli.
Horari comercial: de dimarts a divendres de 8.30 a 13.30 i dijous i divendres de 17 a 20h. Dissabtes de 7 a 14h. El Restaurant ofereix dinars de dimarts a diumenge, i sopars de dijous a dissabte.
Oferta comercial:  El Mercat consta de set parades amb varietat de productes frescos i d'elaboració pròpia: Carnisseria S. QueraltóCarnisseria FerréCansaladeries i Xarcuteries AntonTerritori 27, El Tros d'OrdalCerveses La Castellera. A l'altell del mercat  hi trobem el Restaurant El Cigró d'Or, que ofereix cuina de mercat d'alta qualitat, dinars i sopars, a la carta i menú diari.

Accessibilitat