Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Mercat de la Carn acollirà aquest Nadal la ‘Botiga del Vi’, un espai de venda i degustació de vins del Penedès 

14 de desembre de 2023

L’Ajuntament de Vilafranca impulsa aquest Nadal La Botiga del Vi, un espai en format pop up, és a dir efímer, que s’instal·larà al Mercat de la Carn de dimecres a dissabte, del 20 al 30 de desembre. Serà un espai de venda i degustació de vins del Penedès, amb l’objectiu d’oferir una oportunitat per generar emoció al voltant dels seus productes i connectar amb els clients.

La iniciativa s’ha presentat aquest dimecres a les instal·lacions del Mercat de la Carn, amb la regidora de Comerç, Lourdes Sánchez, i el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Medialdea, que han explicat que aquesta és una aposta de dinamització que vol oferir un espai comercial als joves emprenedors del sector del vi i, alhora, donar visibilitat al Mercat de la Carn com un espai comercial amb moltes possibilitats. Lourdes Sánchez assenyalava que “aquest és un espai històric i molt emblemàtic, en una zona que hauria de ser revulsiu comercial. Treballem perquè aquest sigui un punt central de l’activitat comercial de Vilafranca, revertint la situació actual”. El regidor de Promoció Econòmica, Miquel Medialdea, afegia que “el Mercat de la Carn, com a espai icònic i potencial nòdul d´atracció comercial ha de sumar a la dinamització del centre històric en el seu conjunt. Aquesta és una de les primeres accions de caràcter pop-up que ha de contribuir a centralitzar experiències urbanes, relacionades amb el comerç i el producte final del vi amb els seus maridatges”.

Roda de premsa

Cadascuna de les dues setmanes que s’activarà La Botiga del Vi hi haurà una dotzena de cellers diferents que oferiran els seus productes en una atmosfera acollidora i festiva, creada dins del Mercat de la Carn. De dimecres a divendres, cada dia tindran lloc diferents tastos, maridatges i showcookings dels productes ofertats a la Botiga del Vi. El restaurant Cigró d’Or, ubicat al mateix edifici del Mercat de la Carn, oferirà tapes per acompanyar les degustacions de vi. Per participar a les sessions de tast, dirigides per les professionals de Caram Caram, caldrà inscripció prèvia amb un cost de 3 euros, a través de la web de Promoció Econòmica.

Els dissabtes es completarà l’oferta amb els Tastets de Nadal, afegint parades de gastronomia (torrons, formatges, melmelades...) i música en viu a la plaça de l’Oli. Les consumicions tindran un preu popular i el també es podrà comprar ampolles de vi, per a les festes nadalenques.

Durant tota la campanya de La Botiga del Vi es podrà veure una animació digital que es projectarà a la façana de la plaça de l’Oli del Mercat de la Carn.

Cartell