Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Mercat de La Pelegrina (dimarts)

El Mercat no sedentari de La Pelegrina se celebra cada dimarts des de l’any 1990 i complementa l'oferta comercial del Barri de l'Espirall.

Mercat Ambulant de la Pelegrina^

El Mercat no sedentari de La Pelegrina és un  mercat, amb gran afluència de públic i dinamisme comercial. Està ubicat al voltant de l’antic Mercat Municipal de La Pelegrina, situat en una zona de fàcil accés pels visitants de la part nord de la comarca i molt a prop de l’Hospital Comarcal. Al voltant del mercat hi ha una oferta àmplia d’aparcament gratuït i zona blava.

Any de creació: 1990
Ubicació: Carrers Baltà de Cela i Salvador Seguí. Barri Espirall.
Horari comercial: De 9 a 13.30h
Oferta comercial: El Mercat compta amb 60 parades dels diferents sectors, inclòs el sector alimentari. Predomina el sector Tèxtil i complementant l’oferta comercial del barri.
Metres lineals de venda: 392

Accessibilitat