Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Mercat de la verdura

El mercat de la verdura, és un mercat no sedentari de llarga tradició a Vilafranca. Compta amb diverses parades de venda de fruita, verdura, productes de temporada (bolets, calçots, cargols...) o d'altres aliments de producció pròpia (ous, mel, fruita i hortalisses del Penedès).
Antigament, la pagesia de la comarca omplia diàriament la plaça de Sant Joan per vendre els seus productes. Actualment, tot i que ha disminuït el nombre de parades, el mercat se segueix celebrant els matins de cada dia laborable a la mateixa plaça de Sant Joan, i segueix essent un punt de referència per a la compra de productes autòctons.

Dissabtes a la plaça de Sant Joan hi té lloc el mercat ambulant i, concretament, en aquesta plaça s'hi ubiquen les parades d'alimentació.

Accessibilitat