Ajuntament de Vilafranca del Penedès

CAMPANYES COMERCIALS

 

 

Vilafranca, un comerç de Cinema^

VILAFRANCA, UN COMERÇ DE CINEMA!

Del 4 al 26 de novembre el comerç de Vilafranca esdevé un comerç de cine! 

Aquest mes de novembre Vilafranca respirarà cinema. Més de setanta establiments comercials i els Mercats Municipals de Sant Salvador i de La Carn participen en la campanya de dinamització comercial.

El Servei de Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de concessionaris del Mercat Municipal de La Carn, l’Associació de concessionaris del Mercat Municipal de Sant Salvador, l’Associació de Comerciants Centre Vila, l’Associació de Comerciants de La Girada, l’Associació de Comerciants del Carrers dels Ferrers, Comerç Espirall, el Casal, Cineclub Vilafranca, Festival Most. També s’ha comptat amb la col·laboració de comerços individuals que han participat amb l’aportació d’alguns dels premis que es donaran als guanyadors dels diferents sortejos i concursos.

Dissabte 16 de novembre a la tarda s'ha viscut una animació de pel·lícula a Vilafranca. 

 

    

Tothom s'ho ha passat de "cine"!!!

CONCURS D'APARADORS: UN APARADOR DE CINE!

 La campanya contempla la implicació activa del comerç local amb diferents activitats, entre les quals destaca la decoració dels aparadors. 42 establiments participen en el concurs d’aparadors “Un aparador de cine”. El dia 13 de novembre hem sabut els tres guanyadors! 1er premi Color Q Vilafranca, 2n premi Opticalia Lacortset, 3er premi Mireia Caraltó Estilistes.

Consulta els comerços participants en el concurs d'aparadors

Bases concurs aparadors

PARTICIPA EN ELS SORTEJOS.

Endevina la pel.lícula! Demana la butlleta de participació en algun dels comerços adherits a la campanya i si encertes el títol de les 15 pel.lícules entraràs en el sorteig d'entrades i vals descomptes. N'hi haurà 5 lots consistents en una entrada doble per a l'espectacle Lo mejor de Yllana, una entrada quàdruple per a l'acte de cloenda del Cinquantè aniversari de Cineclub Vilafranca i un val descompte del 25% per compres a Giralt Calçats. 

Descobreix la pel.lícula que hi ha darrera cadascuna de les 15 escenes que trobaràs en aquests 15 establiments comercials, omple la butlleta amb el nom de les 15 pel.licules i diposita-la en un dels 15 comerços.

Compres de pel.lícula! Compra en qualsevol establiment adherit a la campanya, omple la butlleta i participa en el sorteig de 19 lots de pel.lícula! Aquí pots visualitzar els LOTS QUE POTS GUANYAR.

Relació de comerços adherits

El sorteig es farà el dimecres 27 de novembre a l'Edifici de l'Enològica ( Amàlia Soler, 29)

 

Campanyes Targeta Vilafranca Comerç^

Podeu veure les promocions de la targeta Vilafranca Comerç en aquest enllaç