Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Ajuts, subvencions i finançament

En aquest apartat trobareu totes les convocatòries actives relacionades amb ajuts i subvencions per al comerç, tant municipals com d’altres administracions públiques.

Ajuts a la rehabilitació i millora energètica de locals destinats a activitats econòmica comercial o de serveis^

A partir del dimarts 19 de setembre de 2023 s’obre la convocatòria de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per optar a les subvencions municipals de rehabilitació energètica (convocatòria 2023) que, entre d'altres, tenen per objecte la rehabilitació i millora energètica de locals en planta baixa amb activitat comercial o de serveis o sense activitat i que sigui potencialment ocupat per aquests tipus d'activitats econòmica.

Podeu consultar la GUIA DEL SOL·LICITANT i tota la informació al corresponent tràmit de la Seu electrònica:

https://vlf.cat/energetics0923

El tràmit per sol·licitar-la és exclusivament online i estarà disponible fins el 31 de desembre de 2023 (o abans si s’esgota el pressupost).

El dimarts 26 de setembre hi ha prevista una jornada de presentació d'aquests ajuts als comerços. Veure informació de la jornada i inscripció aquí

 

Ajuts i incentius fiscals municipals^

Existeixen diferents beneficis fiscals i mesures d’estímul per afavorir la instal·lació de noves activitats econòmiques i empresarials a Vilafranca del Penedès.

Consulta aquí

Finançament^

Existeixen diferents mecanismes de finançament.

Consulta aquí

Altres ajuts i subvencions per a empreses^

Consulta altres ajuts i subvencions al Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya

 

Accessibilitat