Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Campanyes als mercats no sedentaris

Foment del producte de planter^

El mercat de Vilafranca ha destacat al llarg dels anys per comptar amb una important zona de venda de planter. Les parades de planter estan ubicades a la Font dels Alls i porten tot tipus de planters d’horta, d’arbres, arbusts i llavors. Fins i tot s’hi pot trobar planter ecològic així com tot l’assessorament necessari per part dels professionals que hi treballen.
Les parades compten amb una imatge gràfica  i rètols identificatius.

Descarrega't el díptic de la campanya en aquest enllaç.

 

 

Tastets al Mercat ^

'Tastets al Mercat' és una campanya que  posa en valor el tradicional mercat setmanal dels dissabtes, sumant-li el producte del Mercat Municipal de la Carn.

Cada primer dissabte de mes, de 12 a 15h, a la plaça de l'Oli, les parades del Mercat Municipal de la Carn treuen parada a la plaça amb una àmplia oferta gastronòmica a punt per degustar, tot km0. La mostra va acompanyada també de cervesa artesana i vins i caves del Penedès. 
 

 

De 12  a 14h, hi ha una actuació artística, majoritàriament musical a càrrec de grups també penedesencs.

 

L’escenografia dels Tastet, feta per l’estudi Dissenyemacasa i guanyadora d’un premi Laus el 2017,  és a base de caixes de cartró amb fruites i verdures dels propis productors de la terra del mercat dels dissabtes.
 

 

Accessibilitat