Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Comerciants

El Servei Municipal Comerç de Vilafranca del Penedès ofereix suport tècnic a tots els comerciants en les diferents àrees d'actuació:

  • Informació i assessorament a les Associacions de Comerciants i als comerciants en particular sobre normatives que afecten tant directa com indirectament a l'activitat comercial i la tramitació d’ajuts i subvencions per part de l’administració local, provincial i autonòmica. 
  • Organització de programes de formació dirigits als comerços per a dotar-los de nous instruments i eines  de millora de la seva gestió empresarial del negoci. El servei fa  una aposta per crear i garantir espais de reflexió, d’informació i de difusió d’aquells aspectes nous en l’àmbit de la gestió i la comunicació comercial que contribueixen al desenvolupament de l’activitat comerç.
  • Suport a les associacions de comerciants en totes aquelles actuacions estrictament de dinamització comercial i també les vinculades al territori: campanyes sectorials de mediambient, política lingüística, promoció econòmica, promoció turística, etc.

  • Atenció al comerciant en la seva relació amb l'administració local.

Accessibilitat