Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Mercat de llibres i roses de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi se celebra a tot Catalunya el dia 23 d’abril. A  Vilafranca se celebra amb diversos actes, que engeguen els dies previs a Sant Jordi. Us recomanem que consulteu l’agenda municipal.

L’acte  més emblemàtic és el tradicional mercat de llibres i roses de Sant Jordi. El mercat té lloc a la rambla Sant Francesc, i compta habitualment amb unes 70 parades entre llibreries, floristeries i entitats de Vilafranca.
L’horari de venda és de 9 a 21h i destaca per la gran quantitat de visitants durant tot el dia, especialment a la tarda.

A la rambla Nostra Senyora hi ha el mercat d’artesania de Sant Jordi, amb parades d’artesans que venen productes relacionats amb Sant Jordi i on s’ofereixen també tallers per a infants.

Accessibilitat