Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Mercats dels dimarts

Els Mercats no sedentaris dels dimarts, el de Sant Salvador i La Pelegrina, es van crear l’any 1990 al voltant dels dos Mercats Municipals amb l’objectiu de dinamitzar comercialment dels mercats municipals de Sant Salvador i de La Pelegrina (que va tancar el 2012).

Mercat Ambulant de la Pelegrina^

El Mercat no sedentari de La Pelegrina és un  mercat, amb gran afluència de públic i dinamisme comercial. Està ubicat al voltant de l’antic Mercat Municipal de La Pelegrina, situat en una zona de fàcil accés pels visitants de la part nord de la comarca i molt a prop de l’Hospital Comarcal. Al voltant del mercat hi ha una oferta àmplia d’aparcament gratuït i zona blava.

Any de creació: 1990
Ubicació: Carrers Baltà de Cela i Salvador Seguí. Barri Espirall.
Horari comercial: De 9 a 13.30h
Oferta comercial: El Mercat compta amb 60 parades dels diferents sectors, inclòs el sector alimentari. Predomina el sector Tèxtil i complementant l’oferta comercial del barri.
Metres lineals de venda: 392

Mercat Ambulant de Sant Salvador^

El Mercat no sedentari  de Sant Salvador està al costat del Mercat Municipal amb el mateix nom. És un mercat petit, que ofereix productes no presents al mercat municipal. El mercat compta amb aparcament de zona blava.

Any de creació: 1990
Ubicació:  Carrer Francesc Macià. Barri Sant Julià.
Horari comercial: De 9 a 13.30h
Oferta comercial: El Mercat compta amb espai  actualment per a 15 parades bàsicament dels sectors tèxtil i moda, equipament de la llar i de la persona. Aquest mercat no té oferta alimentària donat que el Mercat Municipal ja l’ofereix.
Metres lineals de venda:  120