Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Tastets al Mercat dissabte 5 de febrer i cada primer dissabte de mes

31 de gener de 2022

El proper dissabte 5 de febrer es reprenen els Tastets al Mercat que, a partir d’ara, se celebraran cada primer dissabte de mes a la plaça de l’Oli.

Tastets al Mercat és l’aposta cultural i gastronòmica que s’ofereix a la terrassa del Mercat de la Carn i al conjunt de la plaça de l’Oli, de 12 a 15h. Per una banda, algunes de les parades del mercat de la Carn treuen un lloc de venda a la plaça, on ofereixen el seu producte de mercat, recent cuinat i a punt per degustar. L’oferta gastronòmica és àmplia i s’hi poden trobar tapes variades, segons l’especialitat de cada parada, així com cervesa artesana, vins i caves del Penedès.

Per altra banda, l’acte es complementarà com ja és habitual amb una actuació musical que tindrà lloc a les 12h. Aquest proper dissabte hi haurà l’actuació de Sing Swing Company, amb Lourdes Rubio a la veu, Peter Lemberg a la guitarra i Xavier Carbó al contrabaix.  La seva oferta musical anirà acompanyada d’una ballada de swing, en col·laboració amb Swing Vilafranca i oberta a tothom qui tingui ganes de ballar.

Més informació a www.vilafranca.cat