Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Tastets al Mercat amb l’actuació de Latin corner i més oferta gastronòmica

02 de novembre de 2022

El proper dissabte 5 de novembre, el Mercat de la Carn celebrarà una nova edició dels Tastets al Mercat, de 12 a 15h, a la plaça de l’Oli, la proposta que combina gastronomia amb música en viu.

En aquesta ocasió i d’ara en endavant, s’hi sumen també parades del Mercat no sedentari dels Dissabtes. La plaça de l’Oli compta amb una zona gastronòmica, amb la terrassa del Mercat de la Carn i parades d’alimentació del mercat ambulant (Embotits Mallart, Forn de Cabrianes, Cuineixa’t, etc. amb articles com embotits, fleca, pastisseria i pastes dolces i salades sense gluten, pizzes... a part de les tradicionals tapes del mercat municipal, vi del Penedès i cervesa artesana).

En aquesta ocasió, actuarà la formació Latin Corner, formada per músics del territori amb una llarga trajectòria musical, com Pep Rius al contrabaix,  Xavi Plaza al saxo alt, Marc Laguna a la bateria, Leo Tejedor a la guitarra i Aram Montagut al trombó.

Latin Corner oferirà una selecció de temes de l’entorn de la música llatinoamericana i Latin Jazz, cuinats de manera original.

 

Més informació a www.vilafranca.cat

Accessibilitat