Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Swing i tastets gastronòmics com a tret de sortida de la temporada del Mercat d’artesans, brocanters i pintors

04 de octubre de 2022

El proper diumenge 9 d’octubre s’inicia una nova temporada dels Mercats d’artesans, brocanters i pintors que tindrà lloc cada segon diumenge de mes, a la rambla de Sant Francesc, de 10 a 14h.

Els mercats, organitzats per l’Ajuntament i el Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès, compten amb més de 30 participants de tot tipus d’artesania com alimentació, bijuteria, joieria, cosmètica natural, articles de pell, tot tipus de teixits per a la llar o per a la persona, pintura, etc. A més a més, hi participen una vintena de 20 brocanters amb articles de col·leccionisme, antiguitats, llibres, etc.

Com a novetats, s’inicia la temporada amb l’actuació de Sing Swing Company, acompanyats per una ballada de swing, amb col·laboració amb Swing Vilafranca.  L’actuació serà a les 12h.

S’oferiran tallers creatius d’artesania, per a tots els públics, de 12 a 14h. S’iniciarà la temporada amb un taller de pintura.

Per altra banda, en cada mercat de segon diumenge a les 13h hi haurà tastets gastronòmics dels productes del propi mercat. Aquest diumenge, hi haurà un tast de melmelades de raïm.

Els mercats d’artesans tenen lloc també en les fires i mercats especials, com la Fira del Gall, els mercats de Nadal i Reis, dels Tres Tombs, Xató, Sant Jordi i Fires de Maig, i també s’hi faran tallers.  

S’ha editat un calendari de la temporada, que es pot recollir als diferents edificis municipals, i alguns establiments comercials. Més informació a www.vilafranca.cat.

Accessibilitat