Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Recta final de la campanya ‘Mou-te pel zero a Vilafranca!’

10 de desembre de 2021

El proper dissabte 18 de desembre finalitza la campanya ‘Mou-te pel zero a Vilafranca del Penedès! amb l’atorgament de la darrera tanda de premis als seus participants que inclouen vals de compra, entrades pel cinema i packs residu zero. 

La iniciativa planteja als vilafranquins i vilafranquines 30 reptes relacionats amb la generació de menys residus i una compra més local que es poden completar enviant fotos a través de l’app Go Zero Waste o completant unes butlletes disponibles als mercats de Sant Salvador i de la Carn. 

Durant el mes de novembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, Vilafranca ha acollit diverses activitats de la campanya, incloent dos tallers de cuina als mercats i una recollida popular de residus a l’entorn de la Serreta.

Els principals objectius de la campanya Mou-te pel Zero a Vilafranca són, per una banda, fomentar el consum responsable i la reducció de residus amb un seguit de bones pràctiques que suposin un canvi d’hàbits de consum quotidians i enfortir la col·laboració entre la
ciutadania i el teixit comercial amb reptes adaptats a Vilafranca. 

Amb cada repte assolit, els participants acumulen punts per entrar al sorteig de premis i descomptes.

El darrer sorteig tindrà lloc el proper 18 de desembre, darrer dia de la campanya i comptarà amb premis com targetes de regal per comprar en els establiments adherits, entrades pel complex aquàtic o un pack per anar a comprar a granel.

La campanya ha estat impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca i la startup Go Zero Waste amb la implicació transversal de diferents serveis i regidories com Promoció Econòmica, Medi Ambient i Salut i Consum i hi han col·laborat també Turisme i Cultura amb l’aportació de premis.

La iniciativa també ha comptat amb la implicació de desenes de establiments i parades com a comerços adherits i amb la participació de diversos centres educatius de la vila.

Per a més informació visiteu el web de la campanya:
https://moutepelzero.cat/vilafranca-del-penedes/

 

Accessibilitat