Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Les Fires de Maig de Vilafranca reben una menció especial a la innovació en el 25è Congrés de Fires de Catalunya

27 de novembre de 2018

En el marc del 25è Congrés de Fires de Catalunya, organitzat per la FEFIC i  celebrat a Tortosa, dijous es van lliurar els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya impulsats per la Generalitat de Catalunya.
Aquests premis van destinats a distingir les organitzacions firals catalanes que han aplicat amb èxit un pla, mètode o tècnica que ha suposat una millora documentada i mesurable en la innovació, la qualitat i la productivitat en els procediments de gestió de la mateixa organització o d’alguna de les activitats firals que realitzen.
L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès va rebre una menció especial per l'organització de Fires de Maig o dels Enamorats, per la seva aposta per la professionalització i per la posada en marxa d'una sèrie d'innovacions i millores implementades a la fira, basades en els estudis realitzats a partir de les enquestes a les empreses expositores i el públic visitant. Exemples d’aquestes innovacions són: l’Espai Demo, l’Espai Jugafira, la tematització de les àrees d’exposició, la substitució del format pregó per una conferència inaugural el mateix dia de la inauguració de la Fira i en un espai amb més capacitat, entre d’altres.
Va recollir el diploma acreditatiu de la menció especial de la 13a edició dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, acompanyat de les responsables tècniques de la Fires de Maig.
El premi a la innovació el va rebre FiraReus amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018 per l'organització de l'esdeveniment Esquiades Snowfun, conjuntament amb l'empresa esquiades.com.