Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Hackató per generar idees innovadores per promocionar els productes gurmet entre els joves

27 de febrer de 2019

L’Ajuntament de Vilafranca amb la col•laboració de l’Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de la UPC, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Node Garraf organitza una hackató per generar idees i solucions innovadores per a la promoció de productes gurmet entre els joves. L’esdeveniment serà dijous 7 de març, de 15 a 20h, a la biblioteca de la UPC de Vilanova i la Geltrú.
El “clúster Gourmet” llança el repte que es treballarà a través de la hackató, una dinàmica intensiva on els participants treballen i complementen experiències i habilitats individuals amb l’objectiu de crear i desenvolupar solucions concretes. Es promou el treball col•laboratiu per a la resolució de problemes i afavoreix la motivació dels participants. 
Aquest taller d’innovació s’adreça a estudiants, entitats, empreses i a tothom que estigui interessat a participar en aquets tipus de tallers creatius i innovadors.
L’activitat forma part de l’Ecosistema d’Innovació, un programa cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) que s’està impulsant a l’àmbit Penedès-Garraf amb l’objectiu de treballar per aconseguir un territori més sostenible a través del foment de la innovació. 
Més informació a:
Servei de Promoció Econòmica de Vilafranca 
Tel. 93 817 11 69 
promocioeconomica@vilafranca.cat 
@promecovila