Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Es torna a iniciar la temporada de “Tastets al mercat” amb l’actuació musical dels Vinardells i l’actriu Roser Ràfols

02 de octubre de 2017

El dissabte 7 d’octubre s’inicia la nova temporada de Tastets al Mercat. La campanya té lloc cada primer dissabte de mes, a la plaça Santa Maria, de 10 a 14h i té per objectiu promocionar els productes del Penedès. En aquesta edició es podran degustar els productes del celler Terra de Marca i la cervesa artesana Bripau. A més, hi haurà una foodtruck i com a novetat, en aquesta nova temporada es complementarà l’oferta alimentària amb d’altres productes de la terra i del Mercat. El proper dia 7 hi participarà Fruits Secs Torra.
L’escenografia dels Tastet, feta per l’estudi Dissenyemacasa i guanyadora d’un premi Laus,  és a base de caixes de cartró amb fruites i verdures dels propis productors de la terra del mercat dels dissabtes. En aquesta edició el productor col.laborador és Greenhort, i se sortejarà un lot dels seus  productes entre els assistents.
De 12 a 14h, hi haurà l’actuació musical del grup de grallers Els Vinardells, que oferiran l’espectacle Separar el Gra de la Gralla, amb l’actriu Roser Ràfols. És un espectacle que ens passeja pels Països Catalans de la mà de les danses, les cançons populars, la nostra història, la nostra gent, el bon humor i la bona música. Separar el gra de la gralla compta amb guió de David Puertas i música tradicional dels Països Catalans (El testament d’Amèlia, La Muixeranga d’Algemesí, El Rossinyol, La jota mallorquina, etc…) amb arranjaments de Xavier Guitó, Jordi Molina, Josep Maria Mayol, Marcel Casellas, Ivan Joanals, Àlex Cassanyes i Lluís Giménez.

Accessibilitat