Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Els Tastets al Mercat se sumen al Vijazz amb l’actuació de Javi Martín Project i una àmplia oferta gastronòmica

29 de juny de 2022

Els Tastets al Mercat, l’aposta cultural i gastronòmica que té lloc cada primer dissabte de mes a la plaça de l’Oli, aportarà encara més jazz al cap de setmana, amb l’actuació de Javi Martín Project, el dissabte 2 de juliol.

Javi Martín Project és un projecte pioner integrat per músics residents al Penedès, amb una trajectòria llarga i qualificada, que oferirà  una selecció de composicions originals on convergeixen jazz, rock, funk, Drum&Bass... El quartet està integrat per:

- Javi Martín, baixista i productor del projecte, fou membre i compositor de la Banda Ojos de Brujo, guanyador d'un Grammy Llatí, premi de l'Acadèmia de la Música i un BBC World Music Awards.
- Leo Tejedor, guitarra elèctrica. Ha tocat, entre d’altres, amb la Big Acoustic Band d’Alfons Carrascosa, amb Jessie Davis i la Roda de saxos, Ilia Reijngoud, Horacio Fumero, Jon Robles, Sabina Witt, Àlex Cassanyes Big Band project, Gaby Ardèbol, Trópico de Capricornio…
- Joël Sempere, saxo tenor. Ha tocat amb grups com a Animal, Sidral Brass Band, Just4Fun, Dr. Funkenstein, Zebrass, Bandarra Street Orkestra, Bluegecko... entre d'altres. Ha actuat en musicals com a "Billy Elliot, el musical".
- Víctor Solana a la bateria, format a la Universitat de Newcastle Upon Tyne al Regne Unit, ha compartit escenari amb artistes per Anglaterra, EEUU, Canadà, Marroc, Ghana, i diversos països d’Europa. Actualment acompanya també a Jolly Damper i Ely & Good boys.

Amb motiu del Vijazz, des de divendres a la tarda i durant tot el dissabte les parades del mercat de la Carn oferiran també una àmplia selecció gastronòmica de tapes que es podran acompanyar amb vins i caves del Penedès i cervesa artesana.

L’actuació de Javi Martín Project començarà a les 11.45h, i seguidament, amb motiu del 20è aniversari del restaurant del mercat, El Cigró d’Or, actuarà el grup Set de Rumba. A partir de les 19.30h continuaran els actes de celebració de l’aniversari amb més oferta musical i gastronòmica, amb Carles Sanahuja i al vespre, Enric Alegre & Perdiu Grouse  Band.

ODSODS4ODS8ODS17

Accessibilitat