Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Mercat Municipal de la Carn, reconegut pels seus 136 anys de trajectòria

10 de octubre de 2018
El regidor Montfort i Antoni Ferré recullen el premi

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha lliurat els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris de Catalunya, el reconeixement del Govern a les iniciatives més innovadores en comerç urbà. La Generalitat també reconeix la trajectòria de 23 establiments comercials centenaris i de 12 comerços amb més de 150 anys d'història. El Mercat municipal de la Carn de Vilafranca i el comerç Casa Indalesi han estat reconeguts en aquesta 18a edició dels premis. 

El Mercat municipal de la Carn ha rebut el reconeixement pels seus 136 anys d'història. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, i el President de l'Associació de concessionaris del Mercat de la Carn, Antoni Ferré, van rebre el premi en l'acte de lliurament que s'ha fet aquest dimarts al Palau de la Generalitat. 

El comerç vilafranquí Casa Indalesi va rebre també una distinció com a establiment centenari per la seva trajectòria al servei del comerç de 146 anys d'història. 

Accessibilitat