Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Mercat dels Dissabtes tindrà una nova i sorprenent parada: “El Ventall del mercat”, gestionada pels de Cal Tombarell

27 de abril de 2022

L’Ajuntament de Vilafranca ha rebut una estranya petició per posar una nova parada al Mercat dels Dissabtes. La parada porta el nom de “El Ventall del mercat” i la portaran en Josep Joan i la M. Isabel de Cal Tombarell. Fent honor al nom de casa seva, vindran a mercat amb un carro (tombarell) curiosament guarnit, que tombarà pel mercat parant en diferents espais. Com que l’oferta comercial que porten és sorprenent i complementarà sens dubte el mercat, l’Ajuntament ha decidit tramitar-los l’autorització municipal corresponent.

Els de Cal Tombarell començaran dissabte 30 d’abril i, tot i que no hi seran cada dissabte, els podrem veure de moment també els dies 14 i 28 de maig i 11 de juny.

S’estaran al mercat aproximadament d’11.30 a 13.30h, sobretot per la zona de les places de la Constitució, del Vall del Castell, de l’Oli i de Jaume I. Els agrada estar a les zones on va començar el mercat històricament, fa gairebé mil anys... Sembla ser que són de família parladora, i que no deixen indiferents ni a petits ni a grans.

Accessibilitat