Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Mercat de la Carn ofereix degustació de productes de mercat a la nova terrassa de la plaça de l’Oli

09 de juny de 2021

Amb la millora de les condicions sanitàries i la recent reurbanització de la plaça de l’Oli, s’ha obert la terrassa del Mercat de la Carn. La terrassa està gestionada per dues parades del mercat municipal, Cerveses La Castellera i el restaurant El Cigró d’Or, que ofereixen des d’esmorzars, aperitius, assortit de tapes i sopars, de dimarts a diumenge. Els productes que s’ofereixen són majoritàriament de les diferents parades del mercat recent cuinats, frescos, de proximitat i de molta qualitat.

El mercat de la Carn també compta des de fa poc amb una nova fruiteria, “L’Horta del rebost”, i una parada gestionada també pel restaurant “El Cigró d’Or”, de menjars precuinats.

La reurbanització de la plaça de l’Oli  ha permès donar continuïtat a l’eix comercial de l’illa de vianants provinent de la plaça de la Constitució i oferir un nou nucli d’atracció comercial i turística de primer nivell i amb possibilitat d’aparcament rotatori ben proper.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, ha recordat que la ubicació de la terrassa del Mercat de la Carn ha estat possible gràcies a la remodelació de la plaça, “que posa en valor i dota d’una major i magnífica visibilitat al Mercat de la Carn, obrint-lo cap a enfora. Un equipament amb una llarga trajectòria històrica, molt estimat per a molts vilafranquins i penedesencs, i que ara passa a gaudir d’una nova i excel·lent centralitat comercial, cultural i turística”.

Montfort manifesta que l’objectiu és també generar noves oportunitats de negoci als paradistes del mercat “que poden oferir de tastos dels seus productes de proximitat en un entorn emblemàtic de la Vila, envoltat d’equipaments importants com són la biblioteca Torras i Bages, l’escola Sant Ramon o la Casa de la Festa Major, que en pocs mesos obrirà completament renovada”.

Accessibilitat