Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Centre Àgora acull el servei de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats al complet

26 de abril de 2021

Des d’aquest més d’abril, el Centre Àgora acull la totalitat de l’equip tècnic de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Vilafranca prestant servei als usuaris i contribuint a la promoció econòmica del territori. El Centre Àgora va entrar en funcionament l’any 1999 amb la missió de dotar de serveis el teixit empresarial de la comarca de l’Alt Penedès. Amb 2.700 m2 d’instal·lacions, funciona com a hotel d’entitats concentrant les institucions més representatives del sector vitivinícola de la comarca, i com a viver d’empreses. Com a seu del servei de Promoció Econòmica, la seva missió és afavorir el desenvolupament econòmic i estratègic de Vilafranca i la comarca, augmentant l’ocupació de qualitat i la competitivitat de les empreses. En aquests anys el Centre Àgora ha esdevingut un referent per a les empreses i les persones emprenedores del territori.

El servei de Promoció Econòmica gestiona també l’OAE (Oficina d’Atenció a l’Empresa), l’espai de referència per a les empreses i persones emprenedores en la seva relació amb l’ajuntament, oferint una interlocució única, propera i facilitadora per atendre de forma integral les seves consultes i tramitacions. L’OAE compta amb tres canals d’atenció:

  • Telefònica, trucant al 93 892 06 62
  • Telemàticament, mitjançant correu electrònic [email protected]
  • Presencial, mitjançant cita prèvia, a la Casa de la Vila, els dimarts i dijous de 9.30 a 14h.

Dades de contacte

L’horari de Servei de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats és de dilluns a divendres, de 8 a 15h. Les dades de contactes són: Centre Àgora, plaça Àgora núm. 1, tel. 938171169, [email protected], [email protected], [email protected], webs: https://promocioeconomica.vilafranca.cat i https://comercimercats.vilafranca.cat

 

     

Accessibilitat