Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Diumenge s’inicia la temporada del Mercat d’Artesania, Brocanters i Pintura

02 de octubre de 2017

El proper diumenge 8 d’octubre s’inicia de nou la temporada del mercat d’artesania, brocanters i pintura, que té lloc cada segon diumenge de mes a la rambla Sant Francesc. 
En aquesta temporada, s’introdueix una novetat en els tallers per a infants. S’oferiran Tallers de Mestre Artesà, és a dir, tallers tradicionals d’artesania (cistelleria, pastisseria, ceràmica, pintura, etc) que aniran variant cada diumenge. Realitzant quatre d’aquests tallers es podrà obtenir un obsequi i el Diploma de Mestre Artesà. Els infants tindran un carnet que se’ls segellarà cada vegada que realitzin un taller.
En els mercats especials (Fira de Nadal, Fira del Gall, Tres Tombs i Fires de Maig) també s’oferiran tallers, amb diferents materials i tècniques. 
Els tallers sempre són gratuïts i es duen a terme de 12 a 14h. 
El mercat d’artesania, brocanters i pintors compta amb més de 50 parades d’artesania de tot tipus (alimentària, ceràmica, bijuteria, decoració, perfumeria i cosmètica, joieria, roba, etc.) parades de brocanters i parades de dibuix i pintura d’artistes del Penedès.  
Aquest mercat està organitzat pel Col•lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vilafranca. 
S’ha editat un calendari que recull les dates i llocs de celebració dels mercats d’artesans de cada segon diumenge de mes i dels especials (Fira del Gall, Reis, Tres Tombs, Xató, Fires de Maig...) que es pot trobar a l’Ajuntament, a l’Oficina de Turisme o a www.vilafranca.cat.

Accessibilitat