Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Diumenge comença la nova temporada del Mercat d’artesans, brocanters i pintors

05 de octubre de 2021

El proper diumenge 10 d’octubre s’inicia de nou la temporada dels Mercats d’artesans, brocanters i pintors que tindrà lloc cada segon diumenge de mes a la rambla Sant Francesc, de 10 a 14h, fins al mes de juny.

Cada mercat compta amb més de 30 participants de tot tipus d’artesania com alimentació, bijuteria, joieria, cosmètica natural, articles de pell, teixits per a la llar o per a la persona, pintura, etc., així com més de 20 brocanters amb articles d’antiguitats, col·leccionisme, llibres, etc.

De 12 a 14h s’oferiran els tallers gratuïts “Mestre artesà” per a infants a partir de 4 anys, a càrrec dels mateixos artesans i cadascú d’acord a la seva especialitat (pastisseria, pintura, ceràmica, etc). Es repartirà el carnet de “Mestre artesà” que es segellarà cada cop que l’infant faci un taller. Un cop n’hagi fet 4, obtindrà un premi. Aquest diumenge es farà el taller “Fem un volcà”.

Els mercats d’artesans tenen lloc també en les fires i mercats especials, com la Fira del Gall, els mercats de Nadal i Reis, dels Tres Tombs, Xató, Sant Jordi i Fires de Maig, també amb tallers per als infants. Tota la informació es pot trobar a www.vilafranca.cat o bé a les parades i diferents edificis municipals, on es poden recollir els calendaris impresos amb els mercats de la temporada.

D’acord a la normativa vigent, s’aplicaran les mesures de seguretat establertes per evitar la propagació de la Covid-19.

Accessibilitat