Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Dissabte Tastets al Mercat amb l’actuació de les Big Band de l’Escola Municipal de Música

02 de maig de 2022

El proper dissabte 7 de maig hi haurà una nova edició dels Tastets al Mercat, l’oferta gastronòmica del Mercat de La Carn maridada amb música km0.

Com sempre, les parades del Mercat de la Carn estaran a la terrassa del mercat, amb carpes, oferint tapes elaborades amb els seus productes de proximitat, i que es poden acompanyar de vi i cava del Penedès i de cervesa artesana. Com a novetat, aquesta vegada hi haurà les parades del Mercat del Dissabte destinades a alimentació i degustació.

Serà el primer Tastets al Mercat amb la transformació de la plaça de l’Oli en zona gastronòmica, després que, amb la reestructuració del Mercat dels Dissabtes, s’hi hagin col·locat diverses parades d’alimentació i menjar per emportar.

Aquesta vegada es comptarà amb l’actuació de les dues Big Band de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. Les Big Band, dirigides pel professor de l’escola i músic Àlex Cassanyes, oferiran un repertori variat d’estàndards de jazz, tan clàssics com moderns, alguns d’ells arranjats pel mateix director. Primer es comptarà amb l’actuació de la Big Band junior,  amb alumnat majoritàriament de secundària,  i després amb la Big Band senior, amb alumnat adult.

Ambdues formacions estan integrades per gairebé una vintena de músics, alumnes de l’escola,  amb la formació tradicional de Big Band: saxos,  trombons, trompetes i base rítmica.

El concert començarà a les 12h, i la degustació de tapes serà de 12 a 15h.

Més informació a www.vilafranca.cat

Accessibilitat