Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Dissabte el mercat s’amplia amb parades a les zones de Jaume I i plaça de l’Oli

11 de juny de 2020

El proper dissabte 13 de juny es farà un pas més en la introducció de parades al Mercat dels Dissabtes. Aquesta setmana s’incorporen ja totes les parades de les zones de Jaume I i plaça de l’Oli, enriquint així el mix comercial del mercat, que fins ara només comptava amb alimentació i planter. Amb les noves parades, es comptarà amb sectors com tèxtil i moda, lleure i cultura, equipament de la persona i de la llar.

Així doncs, el mercat del proper dissabte comptarà amb l’alimentació concentrada a la rambla Sant Francesc i a la plaça de la Vila. El planter i l’aviram estaran propers a la seva ubicació habitual tocant a la Font els Alls, i la resta de sectors estaran a la zona de Jaume I

Des del Servei de Mercats de l’Ajuntament de Vilafranca, la intenció és continuar incrementant el nombre de parades amb la major brevetat possible, sempre que ho permeti la situació, ocupant nous espais i garantint en tot moment les mesures de seguretat.