Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Compra Vilafrancs, fes comerç de proximitat!

22 de setembre de 2020

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el suport de la Fundació Pinnae, posa en marxa la campanya Compra VilaFrancs, fes comerç de proximitat, oferint a la ciutadania l’adquisició de xecs de compra per import de fins a 50€, a un cost de 30€. Els 20€ restants, els finança l’Ajuntament amb el suport de l’establiment, per promoure el consum als comerços i serveis de la ciutat adherits a la campanya.

Els VilaFrancs es poden comprar en aquesta plataforma per gastar-los en diferents sectors com: comerç i serveis, oci i cultura i hostaleria i es poden fer servir directament a qualsevol dels comerços o empreses adherits.

Si ets una empresa i vols adherir-t'hi has de complir els següents requisits:

 • Tenir local físic a Vilafranca i amb activitat.
 • Tenir menys de 50 treballadors.
 • Tenir una facturació anual menor de 10 milions d’euros.
 • Que per ordre del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, en el que es va declarar l'estat d'alarma, arrel de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, els punts de venda van haver de tancar i romandre sense activitat fins al 4 de maig , data on es va permetre l’obertura de certs establiments amb cita prèvia (ordre SNSD/388/2020, de 3 de maig).

Si els compleixes i  vols ser un dels establiments adherits, on la ciutadania de Vilafranca es pugui gastar els seus VilaFrancs, ves a aquest enllaç on trobaràs l'apartat adhesió establiments. Només hauràs d'emplenar el formulari d'adhesió i seleccionar el sector al qual pertany el teu establiment: Oci i Cultura, Hostaleria i Comerç i Serveis. Un cop validada la teva sol.licitud ja seràs un establiment adherit! T'hi esperem!

 • Poden beneficiar-se dels VilaFrancs totes les persones majors de 18 anys empadronades a Vilafranca del Penedès.
 • Paga 12€ per un VilaFranc de 20€ (estalvia 8€).
 • Paga 18€ per un VilaFranc de 30€ (estalvia 12 €).
 • Els VilaFrancs es podran acumular fins un import màxim de 50€.
 • Els VilaFrancs no es poden canviar per diners en efectiu.
 • Si l’import de la compra és inferior a l’import del VilaFranc, no es tornarà cap canvi.
 • Els VilaFrancs només es podran utilitzar durant la durada de la campanya: del 20 de juliol fins el 20 d’octubre de 2020 ambdós inclosos en els establiments adherits a la campanya. A partir d’aquesta data deixaran de ser vàlids.